top of page

Esküvők, lakodalmak fotózása

Az esküvő a szeretet és a szépség ünnepe. A jó esküvőfotó alkotóelemei is ezek: szeretet és szépség, érzelmek és elegancia.
Munkám során ezeket keresem és próbálom megörökíteni. Célom, hogy az albumot nézegetve a menyasszonyt ugyan az a melegség öntse el évekkel később is (immár feleség és anyukaként), mint amit az esküvőjének legboldogabb pillanataiban érzett.

A munkámról a felszerelésről és a biztosításról:

Egész nap, az összes eseményen kettő fényképezőgéppel dolgozok. Mindkettőn más tulajdonságú objektívekkel, hogy a nagy napotokról a legváltozatosabb képek születhessenek. Nem lehet lemaradni semmiről azzal, hogy objektívcserére kellene fecsérelni az időt! Arról nem is beszélve, ha az egyik meghibásodna, akkor egy géppel még mindig probléma nélkül, biztonságban végig tudom fotózni a nagy napotokat!

Mindkét gépben a legmegbízhatóbb márka memóriakártyáit használom, gépenként kettő darabot! Minden fényképet a gépek mindkét kártyára lementenek, így ha egyik memóriakártya megsérülne, tönkremenne, akkor sem kell aggódnotok!

Hazaérve a fényképeket három különböző adathordozóra mentem el, melyek fizikailag is elkülönülnek egymástól. Ezeket a képeket lehetőségeimhez mérten ÖRÖKKÉ megörzöm, így ha 20év múlva nem találjátok az esküvőképeiteket, akkor keressetek bizalommal, nálam meglesznek és pótoljuk, méghozzá INGYEN!

Mivel minden esetben az összes nyers képet is át szoktam adni, így vállalom azt, hogy az esküvő utáni hétfő estig legkésőbb az összes nyers kép eljut hozzátok! Így ha engem választotok, nem járhattok úgy, hogy akár hónapokig nem látjátok viszont a képeket! Még fel sem eszméltek a nagy napotok forgatagából és egyből újra átélhetitek azt!

Egész napos esküvőfotózás 175.000,- Forinttért!

Az ajánlat tartalmazza:

- Fotózás reggeltől menyecsketáncig

- Készülődés fotózása - fodrász, sminkes, öltözködés

- Beállított, kreatív képek fotózása az események közötti, vagy előtti időszakban, megbeszélt helyszíneken és időben. A fotózás megegyezés szerint lehet akár az esküvőtől eltérő napon akár előtte, akár utána. Helyszín darabszám nincs meghatározva! Ha 10 helyre megyünk akkor 10 helyre megyünk! Ez csak rajtatok múlik, és a rendelkezésre álló időn. Minimum 1,5-2 óra szükséges a fotózáshoz!

- Kikérők fotózása akár két helyszínen egymás után (vőlegényes ház, menyasszonyos ház)

- Templomi szertartás fotózása

- Polgári szertartás fotózása

- Csoportképek és egyéni képek (szülőkkel, barátokkal) fotózása

- Vacsora, lakodalom fotózása éjfél, 1 óráig (menyecsketánc végéig), megbeszélés szerint akár tovább is!

- 50 darab kiválasztott kép retusálása, a Pendrive-on, eredeti méretben, és ajándék 10x15-ös papírképen is!

- Webes képgaléria ahol az összes nyers kép elérhető minimum 1 évig! - megosztható másokkal és a vendégek képet is rendelhetnek!

- 1db Pendrive, egyedi tokkal, borítóval, rajta a nap összes nyers (.jpg) képével is, teljes felbontásban! (akár 1000-2000 db!)

- Kiszállási költség Szekszárd és körzetében (maximum 50km, oda-vissza úttal számolva)

- Esküvő utáni 2-3 héten belül a kész Pendrive átadása rajta az összes képpel, eredeti méretben.

- 2. fotós jelenléte, hogy mindenhol ott lehessünk! (Csak dupla fotós csomag esetén!) - Dupla képmennyiség!

 

Amit nem tartalmaz:

- Kiszállási költség 50km felett: minden megkezdett km 80 Ft (oda-vissza úttal számolva)

 

FIGYELEM! Szerződés és előleg fizetése szükséges a tényleges foglaláshoz!

bottom of page